NEXT | VIRTUAL SITE er en løsning til digitalisering af byggeriet.

Ved hjælp af en innovativ 3D-scanningsteknologi (ikke i modsætning til traditionel laserscanningsteknologi), giver mulighed for at fange selv store bygninger inden for få timer.

Derefter bruger jeg vores automatiserede BIM-arbejdsgange til at behandlede 2D- og 3D-scanningsdata for nem integration med dine BIM / CAD-modeller.

Matterport Pro 2 Scanner:

  •  3D data og fantastiske 4K HDR-billeder
  •  Panorama Pixels: 134,2 MP, (equirectangular)
  •  Eksporter billeder op til 8092px X 4552px
  •  Kamera objektiv: 4K linser

Opdatering af bygningstegninger

Hurtig og præcis opmåling af eksisterende bygninger – til arkitekten, ingeniøren, entreprenøren, bygherren. Med nyt teknologi er det muligt! indenfor en arbejdsdag.

PROGRESSIV SCANNING

Scan din byggeplads løbende og dokumentere byggeriets stadie, behandl dataene på minutter, og du modtager farvede punktskyer. Denne forenklede workflow gør det muligt, at kvalitetsikrer byggeriet med BIM modelen og gør progressiv scanning til en ny virkelighed.

NEXT | VIRTUAL SITE er en løsning til digitalisering af byggeriet. Ved hjælp af en innovativ 3D-scanningsteknologi (ikke i modsætning til traditionel laserscanningsteknologi), giver mulighed for at fange selv store bygninger inden for få timer. Derefter bruger jeg vores automatiserede BIM-arbejdsgange til at behandlede 2D- og 3D-scanningsdata for nem integration med dine BIM / CAD-modeller.Matterport Pro 2 Scanner:

  • 3D data og fantastiske 4K HDR-billeder
  • Panorama Pixels: 134,2 MP, (equirectangular)
  • Eksporter billeder op til 8092px X 4552px
  • Kamera objektiv: 4K linser

Opdatering af bygningstegninger

Hurtig og præcis opmåling af eksisterende bygninger – til arkitekten, ingeniøren, entreprenøren, bygherren. Med nyt teknologi er det muligt! indenfor en arbejdsdag.PROGRESSIV SCANNING

Scan din byggeplads løbende og dokumentere arbejdets stade, behandl dataene i minutter, og du modtager farvede punktskyer. Denne forenklede workflow gør det muligt at kvalitetsikrer byggeriet med BIM modelen, gør progressiv scanning til en ny virkelighed.

DIGITAL AFLEVERING

Til igangværende byggeri, kan det være nyttigt med en fuld dokumenteret 3D model af billeder – hvor der er billeder fra alle vinkler som kan målsættes. Det kan derefter blive brugbart til drift og vedligeholdelse af bygningen.LAV HURTIGERE BESLUTNINGER

OBJ model i 3D til hurtigere at lave skitseringer, gennemgang af bygningen eller brug til sikkerhedskursus.

FACILITETS MANAGER – BYGNINGS DRIFT

Ved at scanne de tekniske installationer inden de bliver skjult, har man mulighed for at finde dem inden nedbrydning.